Спільні покупки – це вигідно

Не за горами весна, а разом з нею і перше весняне свято – Восьме березня. До цього дня вже повним ходом готуються діти в дитсадках і школах. Вони вчать віршики для улюблених мам, сестричок і бабусь. Готують різноманітні вироби своїми руками, і інше. Дорослі ж, в свою чергу, шукають для своїх діточок святкові наряди.

Одна моя знайома, яку звуть Олена, в цьому році підійшла до вибору одягу на свято з повною відповідальністю. Так, як ціни сьогодні істотно відрізняються від минулорічних, Олена знайшла спосіб заощадити. Для початку, на взуття. Вона скористалася послугами інтернету і послуги совместные покупки. Знайшла необхідні туфельки для своєї дочки і викупила цілий розмірний ряд. Природно, на інші пари взуття різних розмірів вона раніше знайшла покупців серед своїх знайомих, які також шукали взуття до свят для своїх діток. В результаті, всі залишилися у виграші. Адже оптова ціна істотно відрізнялася від роздрібної. Таким чином, всім вийшло заощадити, як на покупці, так і на доставці.

До речі, такий вид покупок останнім часом стає все більш популярним. Він називається спільний. Сьогодні в інтернеті на різних сайтах з продажу одягу і взуття часто можна знайти пропозиції по спільних покупках. І це, повірте, дуже вигідно. Найчастіше, оптові постачальники відпускають товар за оптовою ціною тільки за умови, що ви викупите весь розмірний ряд одного товару. Тому такі люди, як моя знайома Олена, шукають необхідну пару взуття або одяг потрібного їм розміру, а на решту розміри шукають покупців.

Так само Олена поступила і в виборі ошатного сукні для своєї дочки. За допомогою оптових сайтів.

До речі, якщо ви бажаєте підробити, то ви також можете займатися оптовими покупками і продажем речей або взуття через інтернет. Тут немає нічого складного. Головне, мати пару годин вільного часу в день і доступ до інтернету. Можливо, вам доведеться зробити деякі капіталовкладення, щоб придбати товар. Але до вас ваші гроші повернуться вже з першими покупцями. Якщо ви не бажаєте вкладати свої гроші, то можете виставити пропозицію в інтернеті і збирати клієнтів на весь розмірний ряд. А пізніше його викупити. Просто на це піде трохи більше часу. І немає гарантії, що відразу ж у вас з’явиться багато клієнтів. Тому краще, якщо по початку товар у вас буде в наявності.


Не пропустіть