Представлена «спортивна» версія фургона Peugeot Expert (фото)

Французький виробник розробив спецсерію Sport Edition для своєї моделі Peugeot Expert. Автомобіль буде представлений на британському ринку.

Peugeot представила для ринку Великобританії нову версію свого фургона Expert, яка пропонує додатковий комплект і більш спортивний зовнішній вигляд, ніж у стандартного автомобіля. Серія Sport Edition отримала деякі візуальні зміни, розроблені для того, щоб виділити її серед інших мікроавтобусів.

Peugeot Expert Sport Edition отримав спортивні наклейки з боків і в задній частині кузова, а також 17-дюймові легкосплавні диски «Black Phoenix». Покупці зможуть вибрати один з трьох кольорів для свого авто. Варто відзначити, що версія Sport Edition пропонується виключно з «стандартною» колісною базою.

Першими модифікаціями Expert Sport Edition, які з’являться в Великобританії, стануть Panel Van Sport Edition BlueHDi 120 1400 і Crew Van Sport Edition BlueHDi 150 1400. Обидві моделі отримають дизельні двигуни, але мотор Crew Van видаватиме 148 к.с., в той час як Panel Van доведеться обходитися 121 к.с.. Обидва автомобілі вже доступні для замовлення.


Не пропустіть