Hyundai вивела на тести вже третій електричний кросовер

Пам’ятайте ефектний електричний концепт, який корейці представили минулої осені у Франкфурті з нагоди 45-річчя прототипу Pony Coupe? Здається, наші шпигуни сфотографували його серійна версію. Подібність шоу-кара і тестового зразка очевидно навіть при глибокому маскуванні останнього. При цьому камуфляж все ж не дає зрозуміти – до якої міри збережеться «ромбоподібний» дизайн кузова в процесі підготовки до конвеєра.

Розгледіти салон поки не вийде, але у концепту він був злегка футуристичний – з поворотними на 180 градусів передніми і розкладними задніми сидіннями, без традиційної центральної консолі – отака житлова кімната на колесах. За задумом розробників, Hyundai 45 оснащений повноцінним автопілотом, але конвеєрний аналог явно буде простіше в плані дизайну і технологій.

Спочатку в Hyundai говорили, що мінімалізм і плавні лінії концепту 45 стануть визначальними ознаками майбутніх серійних електромобілів. Правда, буквально сьогодні компанія анонсувала ще одного «передвісника» моделей без ДВЗ, і виглядати він буде зовсім інакше, судячи з першого тизеру.

Як би там не було, якесь виробниче втілення Hyundai 45 в будь-якому випадку отримає. За неофіційними даними, прототип на цих фото має електромотори на кожній осі, а це значить, що в доступному для огляду майбутньому в лінійці бренду з’явиться вже третій повністю електричний кросовер – після акумуляторного Kona Electric, який працює на паливних елементах моделі Nexo.


Не пропустіть