У мережі назвали найпопулярніші види обману на СТО

У мережі розповіли способи обману клієнтів від співробітників СТО

Нечесні і безсовісні майстри із центрів автомобілів час від часу знаходять способи, за якими вони легко можуть обманювати клієнтів. У мережі розповіли, яким чином вони це роблять і як потрібно робити, щоб не попастися “на гачок”.

Про це повідомляє портал “Судово-юридична газета

У нашому світі існує досить багато обману і брехні: людину можуть обдурити, як в магазині при покупці продуктів, так і в інтернеті при покупці якогось одягу або взуття. Однак, буває шахраї можуть піти на крайні заходи для того, щоб заволодіти грошима звичайних людей. Варто зауважити, що в майстернях, де лагодять автомобілі, нерідко можна попастися на хитрі схеми та хитрощі співробітників автомобільних сервісів.

Як виявилося, досить часто фахівці СТО називають список додаткових послуг, які вони, насправді, не виконують. Таким чином, співробітники СТО хочуть просто заробити на довірливих клієнтах. Ще працівники використовують старі запасні частини або ж якісь матеріали, які вони називають абсолютно новими і ще не .

Найчастіше водії транспортних засобів не досить добре знають, з чого складаються їхні автомобілі, саме тому вони часто стають жертвами хитрих співробітників, які дозволяють собі легко обманювати клієнтів.

Але для того, щоб уникнути обману і не стати жертвою “здирництва”, кожен раз, коли водій хоче поїхати в автомобільну майстерню, йому потрібно з точністю розуміти, в чому у нього складається проблема і що конкретно потрібно поміняти в його автомобілі.

Крім того, щоб потрапити на виверти безсовісних автомобільних майстрів, потрібно самим перевіряти всі роботи, які провели співробітники СТО. Крім цього, водії повинні попросити в подробицях розповісти про те, що вони конкретно робили і які запчастини поміняли.

Таким чином, за допомогою цих простих правил можна уникнути безлічі проблем. Крім того, водії зможуть не переплачувати за ті роботи, які насправді не виконували співробітники автомобільних майстерень під час техобслуговування машини.


Не пропустіть