Стали відомі подробиці про новий пікап Peugeot Landtrek

Цей французький пікап навіть не буде продаватися у Франції. Замість цього він розробляється для країн третього світу.

Американські покупці вже давно налаштувалися на те, що новинка не з’явиться на ринку США. А тепер з’ясувалося, що європейським покупцям новий Peugeot Landtrek також не буде доступний. З огляду на стан ринку пікапів, можливо, це не дивно. Так, преміальний Mercedes-Benz X-Class, побудований на базі Nissan Navara, зміг протриматися всього три роки, перш ніж автовиробник ухвалив рішення прибрати його з модельної лінійки за погані продажі в Європі.

Але Південна Америка, велика частина Африки і Австралія вимагають надійних пікапів за прийнятними цінами. Дорожні умови в цих місцях досить складні, а доходи – низькі. Ось чому Landtrek був розроблений спільно з китайською компанією Changan і став другим подібним китайським пікапом для країн, що розвиваються за останні кілька років.

Відомо, що в моторну гамму Peugeot Landtrek увійдуть 1,9-літровий дизельний двигун потужністю 150 кінських сил, що працює в парі з 6-ступінчастою механічною коробкою передач, або 2,4-літровий турбований агрегат, розрахований на 210 к.с.. В якості опції доступна повнопривідна система.


Не пропустіть