Оновлений Mercedes S-Class на свіжих шпигунських фото

Тестовий прототип оновленого Mercedes S-Class був помічений в процесі відкритих випробувань, пише avtovesti.com.

S-Class W222 був випущений майже три роки тому і концерн Daimler готується провести оновлення флагманського седана в середині виробничого циклу, щоб зберегти його «свіжість» в боротьбі з новим BMW 7-Series і майбутнім Audi A8 (D5). Прототип помічений фотошпигунами приховує свою головну оптику, яка, здається, отримала новий малюнок. Крім того, передній бампер прихований під чорним камуфляжем, вказуючи, що його теж чекають зміни.

У бічній частині ми не помітили ніяких змін, але, швидше за все, Mercedes підготує новий комплект литих дисків і може трохи змінити корпуси бічних дзеркал. Тоді як задня частина практично ідентична поточної версії моделі, ми можемо очікувати невеликі зміни в світлодіодних ліхтарях і бампері, але поки нічого, вартого згадки.

mercedes-s-class-facelift-spy-photo-13

mercedes-s-class-facelift-spy-photo-15

Якщо говорити про салон, відразу помітно зникнення кнопок між двома екранами. Через це можна подумати, що автомобіль отримає один масивний великий екран, але це не так, оскільки оновлений S-Class продовжує використовувати два дисплея. За отриманими фото важко щось стверджувати, але можливо діагональ екранів трохи збільшилася в порівнянні з поточною 12,3-дюймовою.

Рульове колесо приховано через, імовірно, установки нового з 3-спицевим дизайном, який для багатьох людей виглядає більш привабливо. Далі, здається, є новий тачпад, яким, ймовірно, буде легше управляти, переміщаючись по численних опцій, пропонованих мультимедійною системою COMAND.


Не пропустіть