Бестселер Lifan став набагато привабливішим

Скоро на ринок Митного союзу вийде рестайлінгова версія популярного седана Solano, пише auto.mail.ru.

Китайські автовиробники сьогодні – безумовні лідери за швидкістю оновлення модельного ряду. Наприклад, Lifan. Якщо подивитися на седан Solano, то виходить, що машина, що дебютувала в 2008 році, переживе вже другу за своє життя модернізацію. Притому, треба зауважити, досить вдалу.

Незважаючи на те, що представники «Ліфан» воліють називати седан Solano II, автомобіль 2017 модельного року є глибоко модернізованою версією добре знайомого публіці бестселера (до появи кросовера X60 саме «Солано» був найбільш продаваною машиною бренду на нашому ринку).

Судячи з перших знімків моделі, 4,5-метровий седан радикально оновився і спереду, і ззаду, примірявши куди більш гармонійний образ. При цьому в дизайні важко знайти сліди запозичень, якими часто грішить автопром Піднебесної, – машина виглядає цілком самобутньо.

Також відзначимо повністю оновлений інтер’єр, який став суворіший і сучасніший. З найпомітніших нововведень перерахуємо рульове колесо з кнопками управління акустикою, більш досконалий блок клімату і просунуту мультимедійну систему з сенсорним екраном.

На жаль, Lifan поки не розкриває технічні характерестики новинки, відзначаючи лише, що двигуни відповідають нормам Євро-5. Правда, редакції «Авто Mail.Ru» стало відомо, що інженери компанії переробили не тільки зовнішність і інтер’єр, але також підвіску і рульове.

Крім того, відомо, що новий «Солано» буде представлений в чотирьох комплектаціях, і навіть в базовому виконанні отримає кондиціонер, ABS, пару подушок безпеки, електропривод дзеркал, а також мультимедійну систему з GPS-навігацією (!) І камерою заднього виду.


Не пропустіть