Розсекречені характеристики позашляховика Brilliancе V7

В Інтернет з’явилися характеристики нового китайського позашляховика Brilliance V7, який стане флагманом виробника. Презентація моделі повинна відбутися незабаром.

Відомо, що при довжині кузова в 4 702 мм позашляховик може похвалитися колісною базою в 2 770 мм, що в разі потреби навіть дозволить поставити в салоні три ряди сидінь. Ширина моделі становить 1 932 мм, висота 1 753 мм. Зовнішність Brilliance V7 виконана в новому корпоративному стилі з масивною хромованою радіаторною решіткою і повністю світлодіодною оптикою.

В оформленні інтер’єру V7 використані вельми привабливі дизайнерські рішення і поставлений виступаючий дисплей мультимедіа-системи з вертикальною орієнтацією і діагоналлю НЕ менше 10 дюймів. Додатковий цифровий дисплей є і на приладовій панелі, займаючи місце між двома традиційними циферблатами спідометра і тахометра.

Єдиний доступний для «китайця» турбований силовий агрегат при об’ємі 1,6 літра видає відразу 204 «коні». У його розробці брали участь не тільки китайські фахівці, а й мотористи BMW, з якими Brilliance пов’язують давні партнерські відносини (Brilliance збирає автомобілі баварців на території Китаю). Трансмісія у кросовера може бути як 6-ступенева механічна, так і «автомат» з сімома діапазонами і подвійним зчепленням розробки німецької компанії ZF.

Офіційно представити топову новинку Brilliance планує в листопаді, після чого габаритний автомобіль з’явиться у продажу у дилерів.


Не пропустіть