Tesla випустить нову дешевшу модифікацію Model 3

Автовиробник анонсував новий варіант Tesla Model 3 для Канади.

Tesla випустила ще один варіант Model 3, на цей раз, щоб скористатися державними програмами підтримки електрокарів в Канаді. Він називається «Standard Range», але для Tesla його слід називати «Low Range». Model 3 буде доступна в модифікації, яка має передбачуваний пробіг на одному заряді в 150 км, оголосив Ілон Маск в середу в своєму блозі. Вартість новинки складе 44 999 канадських доларів до сплати зборів і його можна замовити тільки в магазині Tesla. Це майже 9 тис. доларів нижче базової ціни Standard Range Plus.

Відзначимо, що влада Канади виплачують для власників електротранспорту 5 тис. доларів США в якості субсидії, але тільки для автомобілів, вартість яких становить менше 45 тис. доларів і не більше 55 тис. доларів, в залежності від версії. Tesla Model 3 не була включена в цей список до вчорашнього оголошення – але тепер вона стає єдиною Tesla, на яку поширюються субсидії.

Варто відзначити, що жителі Квебека отримують більший вибір держпрограм, в які входять і інші моделі Tesla. Це, безумовно, програмно заблокована батарея, тому пізніше за додаткову плату з’явиться можливість розширити її діапазон.


Не пропустіть