Як грамотно використовувати реєстратор в авто?

Реєстратор став звичайним гаджетом для сотень тисяч водіїв. Ось тільки далеко не всі власники цього корисного пристрою знають, як ним правильно користуватися – а значить, покупка реєстратор для них марна трата!
Як бути впевненим, що реєстратор в автомобілі працює правильно розбиралися mirfactov.com.

Рада 1. Вибираємо місце реєстратора в салоні

Здавалося б, все зрозуміло: вішаємо за дзеркало і погнали! Але і тут не все так просто. Треба враховувати багато факторів: конструкцію утримувача, габарити реєстратора (форму його корпусу) і особливості самого автомобіля. У більшості випадків правильним і зручним для водія буде установка його за дзеркалом заднього виду із зсувом трохи вправо. Тут же важливо звернути увагу на розмір держателя – громіздкий може знизити якість відео.

Порада 2. Як налаштувати напрямок камери?

Важливо налаштувати камеру так, щоб в кадр потрапляло менше неба і трохи більше капота авто – так експозиція буде налаштована оптимально і кадр не буде засвічений.

Порада 3. Чи переживе мій реєстратор зиму?

Найсильніше від холоду потерпає акумулятор реєстратора. В безпеці реєстратори з суперконденсаторами або спеціальними морозостійкими батареями, а ось прості літій-іонні і літій-полімерні АКБ від холоду або перепаду температур можуть прийти в непридатність. Залишати ж реєстратор в авто на час тривалої парковки не варто навіть в теплу погоду – розіб’ють скло і вкрадуть, часи нині суворі.

Рада 4. Як заховати довгий кабель живлення?

Принцип «Сім разів відміряй» діє і тут. Спочатку прикинути, як прокласти кабель, чи зручно буде таке розташування. Потім загнати його остаточно в зазор під обшивку, потім по лінії скла, далі – під бардачком і, нарешті, під’єднати штекер в прикурювач. Слідкуйте, щоб провід не був «в натяг», але і не бовтався занадто сильно.

Рада 5. Яку карту пам’яті використовувати?

Рекомендація – встановлювати карти 6 або 10 класу. Важливо ознайомитися із заявленою виробником швидкістю копіювання. При виборі карти класом нижче можна отримати переривчастий запис відео з пропуском кадрів. Також важливо побоюватися недорогих карт 10 класу від невідомого виробника – може попастися підробка або брак.

Ці прості поради допоможуть правильно і в повну потужність використовувати свій автомобільний реєстратор – так, щоб точно не виявилося, що гроші витрачені марно і в кризовій ситуації запис виручив.


Не пропустіть