Розповіли, як ефективно захистити авто від подряпин

Їздити по місту в подряпаній машині якось не солідно, тому водії намагаються в міру своїх можливостей оперативно вирішувати цю проблему. Але, погодьтеся, після кожної подряпини фарбувати авто досить накладно.
Вихід є, до того ж недорогий і швидкий, передає Автоцентр.

Карбонова плівка допоможе приховати всі недоліки, захистить кузов від можливих пошкоджень в майбутньому, а також зробить Ваш автомобіль унікальним і помітним на дорозі за невеликі гроші. Наприклад, чорна плівка під карбон 2d, 3d, 4d, 5d буде ідеально виглядати і допоможе підкреслити ексклюзивний стиль транспортного засобу.

Виникає цілком раціональне питання: чому ж ціна на такий оригінальний і затребуваний товар настільки низька? Причина проста: плівку не роблять з карбону. По суті, це покриття з вінілу, яке має відповідний рельєф і забарвлення. Карбонова плівка оптимально замінює дорогий матеріал. Завдяки цьому вартість її в рази нижче, а виглядає вона приголомшливо. Такий ефект досягається шляхом імітації вплетених вуглецевих волокон. Вінілова плівка для авто з такою текстурою воістину реальна можливість виділитися, особливо з огляду на ціну за метр.

Поряд з хорошими зовнішніми даними, плівка під карбон 2d, 3d, 4d, 5d має відмінні експлуатаційні властивості.

Новий стиль і образ автомобіля. Навіщо купувати нову машину, коли можна надати новизну старій. Кілька метрів карбонової плівки, трохи зусиль і авто заграє новими яскравими фарбами.

Оперативність обклеювання. Одна з переваг – швидкість. Робота з нанесення виконується в найкоротші терміни.
Високий рівень міцності. Плівка тримається довго, а її товщина надійно захищає поверхню авто від будь-яких подряпин і відколів.

Краще маскування. Не проблема, якщо кузов вже подряпаний. Можна обклеїти кузов плівкою і заховати всі нерівності.
Не боїться зовнішніх впливів. Ніяка спека, холод або тертя їй не страшні. Вона захистить авто від бітуму, ультрафіолету (вигорання на сонці), каменів на трасі, а також значно уповільнить процеси корозії металу. У той час як фарбі такі фактори можуть завдати значної шкоди.

Низька ціна. Це не тільки модне, але і вигідне рішення. Придбання плівки під карбон обійдеться набагато дешевше, ніж його фарбування.

Легко знімається. Якщо Вам набридне або не сподобається такий декор, його можна просто прибрати. При цьому фарба кузова не постраждає.


Не пропустіть