Експерти назвали 5 найменш успішних автомобілів на ринку

Список включає автомобіль японських, американських та британських брендів.

“Іноді компанії намагаються переосмислити концепції автомобіля, створюючи щось інноваційне. Але інженери перевантажують автомобіль функціями або виробляють “порожні” моделі”, -каже автомобільний експерт.

Mitsubishi Eclipse Cross -це відмінна конструкція та високоякісні матеріали. Але приємне враження різко розривається після перегляду двигуна. 1,4-літровий двигун з турбонаддувом протягом 150 к.с. Недостатньо для такого автомобіля.
Chrysler Pacifica – всупереч очікуванням, це мінівен, а не кросовер, як перше покоління. Автомобіль підходить для сімейних канікул завдяки простору в салоні та великому багажнику. Але машина не дуже надійна, коли перепродаж власник втратить значні гроші.
Toyota Mirai – Автомобіль працює виключно на водню. Недостатня практичність, рух менше 322 км і невелика кількість АЗС водню робить автомобілі неактуальними протягом найближчих десятиліть.
Land Rover Discovery Sport – найменш надійний автомобіль порівняно з конкурентами. Витік нафти, несправності підвіски повітря та багато іншого ви знайдете з цим позашляховиком.
Jeep Wrangler – ідеальний позашляховик з надійним дизайном. Але проблеми починаються під час руху по шосе. Високе споживання палива та тверда підвіска роблять поїздку на асфальт незручною.


Не пропустіть