В Україні виявили позашляховик Lexus з 2000-х із пробігом 34 000 км (Фото)

Блогер Roma Urraco відшукав чергову «капсулу часу» – 17-річний позашляховик Lexus з мізерним пробігом. Про це він повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі.

За словами блогера, цей Lexus GX470 2007 року випуску має пробіг усього 34 000 кілометрів і виглядає, наче щойно виїхав із салону. Крім того, автомобіль має рідкісний колір кузова.

«Попався такий ось Lexus GX470 2007 року з пробігом усього 34 тисячі кілометрів! Можна сказати – культовий апарат, який й досі має немалу кількість прихильників. Машина весь час перебувала в руках одного власника і дуже дбайливо експлуатувалася: зберігалася лише в паркінгу та майже ніколи не їздила взимку. Збереження – просто феноменальне: фактично стан нового авто – жодного дефекту чи подряпини. А який крутий цей білий перламутровий колір!», – йдеться у дописі.

Позашляховик оснащений 4,7-літровим мотором V8 потужністю 263 кінські сили і 437 Нм крутного моменту.

«Багато хто вважає, що саме це покоління Лексусів є кульмінаційним з точки зору якості та надійності», – додав блогер.

Вартість авто поки не повідомляється.

Цей Lexus GX470 належить до першого покоління, яке виробляли з 2002 по 2009 роки. Автомобіль комплектували безальтернативним 4,7-літровим двигуном V8. Завдяки йому перша генерація машини стала однією з найшвидших і динамічних у своєму класі. Додатковий третій ряд сидінь дозволяв посадити в салон до 8 осіб.


Не пропустіть