В Україні знайшли седан Toyota Avalon 2007 року із невеликим пробігом (Фото)

В одному з українських гаражів виявили люксовий седан Toyota Avalon 2007 року випуску. Про чергову «капсулу часу» повідомив блогер Roma Urraco.

Пробіг автомобіля становить 56 тисяч кілометрів і він уже тривалий час стоїть без руху у гаражі.

«Чергова “гаражна знахідка”: 5-метровий люксовий седан Toyota Avalon 2007 року випуску з пробігом усього 56 тисяч кілометрів. Автомобіль останні 10 років майже не експлуатується, а лише зберігається в сухому гаражі», – йдеться у повідомленні.

Машина – в гарній топовій комплектації Limited. В оснащенні пропонуються вентильовані сидіння з електроприводом, система запуску двигуна без ключа, датчик дощу і JBL аудіосистема.

«Цікава автівка, яка завжди знаходилася трохи в тіні більш масової та популярної Camry, хоча вважалась флагманським седаном Тойоти на той час», – додав блогер.

Цей екземпляр належить до третього покоління, яке дебютувало у 2005 році. Дизайн автомобіля був оновлений повністю. Відтоді на Авалон почали встановлювати 3,5-літровий бензиновий двигун Dual VVT-I 3,5 2GR-FE V6, що розвиває 280 к.с.. Мотор працював спільно із 5-ступінчастою АКПП. У базову комплектацію XL входили двозонний клімат-контроль, обробка деревом і шкіряний салон.


Не пропустіть