У мережі показали новий український кросовер SLAVUTA (Фото)

Дизайнер Роман Прядко, який раніше намалював сучасні варіанти багатьох українських автомобілів, створив рендер відродженої Славути. Зображення новинки він опублікував на своїй сторінці у Facebook.

Український дизайнер показав своє бачення легендарного вітчизняного авто, якщо б його виробництво відродили у наші дні. На думку автора, із Славути вийшов би непоганий кросовер.

Автомобіль отримав сучасну передню оптику, накладки на колісні арки та багажник на даху. Кузов машини має двоколірне забарвлення.

Це вже не перший ескіз українського автомобіля в сучасному образі. Раніше у стилістиці «горбатого» ЗАЗ-968 Роман Прядко зробив сучасний молодіжний кросовер.

Нагадаємо, ЗАЗ-1103 «Славута» — легковий передньоприводний автомобіль В-класу з кузовом типу ліфтбек, що вироблявся на Запорізькому автомобілебудівному заводі з 1999 по 2011 рік. Всього було виготовлено 140 614 автомобілів сімейства «Славута». Автомобіль оснащувався бензиновими двигунами потужністю від 51 до 66 кінських сил. Коробка передач на усіх версіях – 5-ступінчаста механічна.


Не пропустіть