В Україні виявили легендарний фургон Ford із пробігом менше 50 тис. км (Фото)

Український блогер Roma Urraco продовжує виявляти незвичайні автомобілі. Цього разу він відшукав унікальний фургон марки Ford. Про це він повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі.

Йдеться про Ford Econoline E-150 Mark III LX-tra Conversion Van зразка 2000 року. Унікальність автомобіля не лише в його незначному пробігу в 30 тисяч миль або 48 тисяч кілометрів, а й в тому що він належав «дуже відомій особі» (які не уточнюється – ред.).

«У 90-х та на початку 2000-х подібні автівки полюбляли солідні політики та бізнесмени, які використовували такі “лакшері” бусіки в якості офісу на колесах. Наскільки пам’ятаю – схожа автівка завжди була в кортежі Кучми. Це вам не Мультівани та Віано – тут американський розмах у всьому», – пише блогер.

Рушійною силою фургона є 5,4-літровий бензиновий двигун V8.

Автомобіль був привезений в Україну новим, але в силу різноманітних причин, користувалися ним дуже рідко, тому машина збереглася у стані нової.

«Такий ось унікальний експонат. Як вам взагалі концепція подібних “квартир” на колесах з капітанськими кріслами», – додав блогер.

Нагадаємо, у 2014 році мікроавтобуси Ford E-серії замінили на Ford Transit подібний до Ford F-Series пікапи та позашляховики, у виробництві тільки залишились шасі E-серії для встановлення надбудов.


Не пропустіть