Скарб на звалищі: раритетний Buick Skylark «розповів» все про свого власника (Фото)

Цей Skylark 1997 прибув на звалище старих автомобілів в Північній Каліфорнії обклеєний наклейками, відбивачами та іншими елементами, які перетворили його в цікавий документ вже минулої епохи.

Схоже, відбивачі спочатку були білого кольору, проте після пошкодження їх замінили на сині – напевно куплені десь на одному зі звалищ, схожому на це. І якщо ви не збираєтеся фарбувати нові відбивачі до пари автомобілю, значить, ви вже на півдорозі, щоб перетворити машину в вашу власну візитну картку.

20-річний GM N-Body – неважливо, яким він був колись – коштує мало.
Вірогідність знайти оригінальну наклейку на склі в машині дуже велика – і ось вона. Він був проданий новим в Putnam Buick в Берлінгеймі.

Схоже, що перші 10 років свого життя цей автомобіль провів близько Мілл-Веллі. Це всього в 48 км від Берлінгейму, або приблизно в трьох годинах їзди від Бьюїк. Цей автомобіль все життя прожив біля берегів затоки Сан-Франциско. І, схоже, помре він теж там.

Пір’я і атрибути американської політики прикрашають верх салону.

Останній власник цього автомобіля був практичною людиною. Такий висновок зробили, побачивши безліч відбивачів і метрів захисної стрічки. Якраз те, що потрібно, щоб уникнути бокового зіткнення пізно вночі!

Джерело autonews.ua

Не пропустіть