У США на аукціоні продадуть копію культового Dodge Charger Daytona (фото)

У Сполучених Штатах на аукціоні GAA Classic Cars, що пройде у листопадові, на торги виставлять сучасну репродукцію вже культового Dodge Charger Daytona. Модель побудована на базі Dodge Challenger R/T і укомплектована обвісом в стилі вінтажного спортивного автомобіля.

Відмінності від серійного варіанту полягають в накладному аеродинамічному «носі» з фарами, які можна підняти і величезному задньому антикрилі.

Покупцеві репліки Daytona пропонують люк з електроприводом, акустичну систему з сімома динаміками, 20-дюймові алюмінієві колеса, пелюстки, розташовані під рульовим колесом і медіасистему з 6,5-дюймовим сенсорним дисплеєм. Інтер’єр спорткара повністю перероблений.

Оригінальний Dodge Charger Daytona був випущений в 1969 році. Спецверсія Charger Daytona була відповіддю на тріумф Ford в NASCAR. Дорожня версія авто в базі оснащувалася агрегатом 7.2 Magnum V8 (375 кінських сил) або опціональним 7,0-літровим атмосферним V8, що видає 425 кінських сил і 665 Нм крутного моменту. Такий автомобіль здатний розганятися до 100 км/год за 5,7 секунди.


Не пропустіть