Volkswagen показав новий Caddy (фото)

Компанія Volkswagen анонсувала нову версію комерційної моделі Caddy. Такий автомобіль назвуть Mini Camper, він отримає все необхідне для подорожей, в тому числі двометрову ліжко.

Нагадаємо, Volkswagen Caddy змінив покоління цієї зими. Тепер дійшла справа і до розширення сімейства за рахунок не зовсім звичної модифікації. Як стверджує виробник, будинок на колесах на базі Caddy забезпечить достатній рівень комфорту для двох дорослих пасажирів або невеликої сім’ї. Така модель займе нішу між California і Grand California.

У кемпер Caddy перетворять шляхом інтеграції в пасажирську частину салону складних стільців і столу, а також панелі довжиною близько 2 метрів, яка в розкладеному стані може використовуватися, як двоспальне ліжко. Крім того, в оснащення моделі увійдуть безкаркасні сумки для речей, які легко замінять фіранки.

Новинку запропонують зі скляним панорамним дахом з функцією затемнення, розкладним наметом з тамбуром і широким набором електронних помічників.

Модель запропонують з широким набором чотирициліндрових двигунів. Так в лінійці моторів будинку на колесах числяться 1,5-літровий бензиновий агрегат потужністю 116 к.с. і 2,0-літровий дизель, який видає 75, 102 або 122 «коней». В якості трансмісії запропонують 6-ступінчасту МКПП або семидіапазонний «робот» DSG.

Офіційна прем’єра Volkswagen Mini Camper відбудеться у вересні поточного року.


Не пропустіть