20-рiчний Ford прoдaють зa цiнoю нoвoгo BMW 4 серії (Фото)

Дилерський центр Kassabian Hot Cars виставив на продаж унікальний родстер Ford Speedbird, побудований майже 20 років тому кастомайзером Чіпом Фузом: вважається, що саме з цього проекту почалася його телекар’єра. Цінник спорткара – 49 995 доларів, за таку сума можна придбати купе BMW 4 серії.

Ford Speedbird побудований кастомайзером Чіпом Фузом на базі Ford Thunderbird 11-го покоління на замовлення компанії Ford в 2002-му. Новий Thunderbird тоді тільки з’явився на автомобільному ринку, і концерн попросив 3-х відомих тюнерів підготувати власні модифікації моделі до тюнінг-шоу SEMA 2003 року. Планувалося, що така акція приверне увагу покупців до новинки. Правда, в 2005-му виробництво Thunderbird було зупинено: не допомогло навіть привласнення роботі Фуза статусу Best of Show, тобто головного призу виставки.

Машині повністю змінили оформлення передньої частини і корми, переробили решітку радіатора і замінили штатну оптику фарами від Volkswagen Beetle.

У підвісці з’явилися пружини Eibach, які зменшили кліренс авто. Також були встановлені більші гальма і кастомні 20-дюймові диски. У салоні – нові крісла та інші панель приладів. Силову установку вирішили залишити без змін: це 3,9-літровий V8 від Jaguar потужністю трохи більше 250 кінських сил в парі з 5-ступінчастою АКПП.

Джерело tarantas.news

Не пропустіть