Прототипи оновленої Skoda Scala вийшли на тести (Фото)

Skoda на повну потужність працює над рестайлінгом свого дуже цікавого компакта. Оновлення в середині циклу Skoda Scala дозволить цьому поколінню, першого за рахунком, продовжити свій комерційний шлях.

Чеський автовиробник використовує безліч механізмів, щоб провести амбітний наступ на ринок протягом наступних двох років. Це наступ включатиме запуск нових моделей і оновлення деяких з них. Skoda Scala є одним з головних героїв, який зазнає капітальний ремонт. Фотошпигуни вже помітили новий універсал Scala під час випробувань на альпійських дорогах, який був покритий камуфляжем як спереду, так і ззаду.

Те, що Skoda прагне прикрити передню і задню частину нової Scala, цілком логічно, оскільки саме в цих частинах будуть відбуватися естетичні зміни. Компактний «чех» повинен адаптуватися до нової мови дизайну компанії, який має на увазі зміни світлових приладів, решітку радіатора і бамперів. Це будуть невеликі естетичні доробки, які в цілому дозволять насолодитися більш сучасною «картинкою».

Що стосується механічної частини, поліпшення в цьому відношенні будуть досить істотними, але не менш актуальними. У лінійку двигунів і раніше будуть входити бензинові і дизельні двигуни. Крім того, очікується, що версія G-TEC з двохпаливною технологією зможе працювати з CNG (стиснений природний газ). Коригування Skoda в цьому відношенні будуть спрямовані на підвищення ефективності та скорочення викидів.

Усередині Skoda планує поліпшити технологічне обладнання Scala, використовуючи переваги цього проміжного оновлення. Крім того, збільшаться можливості індивідуальної настройки екстер’єру та інтер’єру. Запуск нової Scala відбудеться десь у другій половині 2022 року. Отже, вона вийде на ринок як модель 2023 року.


Не пропустіть