Toyota відновила випуск запчастин для моделі, яку зняла з виробництва у 1984 році

Ательє марки Toyota під назвою Toyota Gazoo Racing відновило виробництво та продаж запчастин до старих моделей, зокрема до легендарного позашляховика Land Cruiser 40.

З поточного року в каталозі Toyota Gazoo Racing з’являться 56 нових деталей для 6 історичних моделей авто, у тому числі для позашляховика Land Cruiser 40. Їх продаватимуть через офіційних дилерів марки, як і комплектуючі для сучасних машин.

Наразі підрозділ Toyota Gazoo Racing виробляє запчастини для Supra третього та четвертого покоління, моделей 2000GT 1967 року та Sprinter Trueno, більш відомого під назвою AE86.

Перелік складається з 33 позицій, у тому числі зубчастої пари для головної передачі, синхронізаторів, а також сальників, датчиків рівня палива та дверних ручок для авто.

Зазначимо, модель Toyota Land Cruiser 40 випускали з 1960 до 1984 року, хоча на ринку Бразилії під назвою Bandeirante позашляховики збирали до 2001 року. Спочатку автомобіль пропонувався виключно з бензиновими двигунами, але в 1974 році японська компанія почала встановлювати на позашляховик і дизельні мотори.


Не пропустіть