Новий позашляховик Toyota Land Cruiser 300 отримав версію для важкого бездоріжжя

Японське тюнінг-ательє Jaos представило особливу версію Toyota Land Cruiser нової генерації для важкого бездоріжжя. Позашляховик отримав 20-дюймові колісні диски із «зубчастими» покришками, захисні накладки на колісні арки, додаткову оптику, експедиційний багажник та нову вихлопну систему.

На відміну від стандартної моделі, інженери обладнали позашляховик модифікованою підвіскою. Завдяки цьому дрожній просвіт Toyota Land Cruiser 300 зріс до 275 мм.

Технічні характеристики моделі не змінилися. Автомобіль оснастили 3,5-літровим бензиновим двигуном V6 з двома турбінами потужністю 415 кінських сил. Також клієнтам запропонують 299-сильний 3,3-літровий турбодизельний мотор. Обидва двигуни працюють у парі з 10-швидкісною автоматичною трансмісією та системою повного приводу.

Також позашляховик обладнали кенгурятником з додатковою оптикою та лебідкою, експедиційним багажником, шноркелем, додатковим захистом днища та позашляховими покришками. Крім того, Land Cruiser 300 отримав регульовані амортизатори та модифіковані пружини.


Не пропустіть