Renault показала новий тизер кросовера Austral (Фото)

Французький автовиробник Renault завершив тизерну кампанію, присвячену новому кросоверу Austral. Напередодні прем’єри, яка відбудеться 8 березня, компанія знову показала екстер’єр новинки.

Судячи з останніх зображень, багато чого у своєму дизайні новий кросовер успадкує від Megane E-Tech. Так, авто отримає такі ж E-подібні блоки фар, схожу пластику боковин і навіть подібні бампери, в одному з яких розмістяться смужки протитуманок. Також Austral дістануться великі повітрозабірники, потужний захист під бампером, рельєфний капот і збільшені колісні арки.

Торпедо в салоні нового Renault Austral має бути «дуже м’яким» та багаторівневим. По всій його ширині та верхній частині дверних карт буде протягнута світлодіодна смуга «атмосферного» підсвічування.

Технічні характеристики нового Renault Austral поки що невідомі. Очікується, що кросовер буде збудовано на новій версії архітектури CMF з індексом CD3. Що стосується моторів, то авто отримає «помірно-гібридні» силові агрегати на базі 1,2- та 1,3-літрових турбодвигунів, а роль трансмісій виконуватимуть механічна КПП або варіатор.


Не пропустіть