Концерн Stellantis припинив виробництво автомобілів в рф

Автоконцерн Stellantis вирішив призупинити виробництво автомобілів на заводі в російській Калузі. У компанії такий крок пояснили складною ситуацією в регіоні та труднощами з логістикою.

Про це йдеться в офіційному повідомленні прес-служби концерну.

До цього моменту на заводі випускали автомобілі брендів Peugeot, Citroen та Opel, а також силові агрегати та трансмісії, які відправляли за кордон. Наприклад, на цьому підприємстві для локального ринку збиралися такі моделі, як Peugeot 408, Peugeot Traveller, Peugeot Expert, Peugeot Partner (фургон) і Peugeot Partner Crossway (компактвен), Opel Combo Cargo (фургон), Opel Combo Life (компактвен), Opel Zafira Life (мікроавтобус) та Opel Vivaro (фургон), Citroen С4 седан, Citroen SpaceTourer, Citroen Jumpy, Citroen Berlingo Multispace (компактвен) та Citroen Berlingo (фургон).

«З огляду на зростаючу кількість перехресних санкцій та труднощі з логістикою, концерн Stellantis ухвалив рішення про зупинення виробництва на заводі… Stellantis вживає всіх заходів для дотримання міжнародних санкцій та захисту своїх співробітників», – йдеться у повідомленні.


Не пропустіть