В Україні побудували нову унікальну машину на базі Hyundai (Фото)

Розвізні вантажівки легкого класу — Hyundai EX6 Mighty освоюють в Україні нові професії. Днями відомий вітчизняний виробник комунальної техніки під брендом Polycar виготовив на цьому південнокорейському шасі аварійно-відновлювальний автомобіль. Тут був змонтований просторий фургон розміром 4900 х 2100 х 2100 мм, виготовлений з алюкомпозитних панелей та оцинкованих металевих листів.

Кузов розділений на два відсіки. Перший з них призначено для перевезення ремонтної бригади й відповідає всім стандартам безпеки за кількістю місць, оснащених ременями, та аварійних виходів. Тут встановлено вентиляційне вікно, столик, шафа для одягу, а також автономний дизельний обігрівач.

Другий відсік — технічний і служить для перевезення спецінструмента. Він має регульовані за висотою стелажі, освітлення від бортової мережі, а також кронштейни для кріплення огорожі. У відсіку передбачено технологічні ніші для перевезення генератора, мотопомпи та газових балонів для зварювання.

А щодо шасі Hyundai EX6 Mighty, то воно розраховане на повну масу 6500 кг та вантажопідйомність 4005 кг. Колісна база — 3850 мм. Машина комплектується 2,9-літровим турбодизелем потужністю 160 к.с. та максимальним крутильним моментом 392 Нм при 1250-2800 об/хв. Коробка передач — механічна, 5-ступенева. У базове оснащення входять система динамічної стабілізації VDC, а також система проти відкату при старті на підйомі EHS.


Не пропустіть