Новий крос-ліфтбек Peugeot 408 провалив «лосиний» тест (Відео)

Хороша керованість – точно не те, чим може похвалитися новий крос-ліфтбек Peugeot 408. У цьому переконалися фахівці іспанського видання km77, випробувавши новинку традиційним «лосиним» тестом.

Як відомо, в рамках тесту автомобіль має пройти залікову дистанцію на швидкості 77 км/год. Так, щоб ефективно перебудовуватися в сусідню смугу, повертатися у свою і при цьому не зачепити жодного конуса, залишившись у рамках заздалегідь відведеного коридору.

Для нового Peugeot 408 цей тест виявився провальним. У першому заїзді на швидкості 73 км/год його задню вісь занесло і водій не зміг утримати авто між конусами. Успішно виконати завдання вдалося лише на швидкості 72 км/год, тобто за керованістю крос-ліфтбек поступився головному конкуренту в особі Renault Arkana, який «об’їхав лося» на 5 км/год швидше.

Нагадаємо, в Україні Peugeot 408 доступний з 1,6-літровим бензиновим двигуном PureTech і потужністю 215 кінських сил. В ролі трансмісії виступає 8-ступінчаста АКПП. Ціни на авто стартують від 1 208 800 грн.


Не пропустіть