Китайці випустять електричну версію позашляховика Suzuki Jimny

На початку літа в КНР стартують продажі повністю електричного кросовера Baojun Yep. Модель, яку відразу ж назвали «китайським Suzuki Jimny», випускатиме спільне підприємство GM SGMW.

Довжина автомобіля становить 3381 мм, ширина – 1685 мм, а висота – 1721 мм при колісній базі 2110 мм. У салоні буде встановлено триспицеве кермо та цифрова панель приладів, об’єднана з дисплеєм мультимедійної системи.

Рушійною силою авто стане 68-сильний електричний мотор з крутним моментом у 140 Нм. Максимальна швидкість автомобіля обмежена на позначці 100 км/год, а запас ходу завдяки літієвому акумулятору ємністю 28,1 кВт*год становить 303 км за циклом CLTC.

Baojun Yep буде доступний у Китаї вже наприкінці червня. Там його вартість становитиме близько 100 тис. юанів, це близько 15 тис. доларів за поточним обмінним за курсом. За ці гроші в розпорядженні покупця виявиться компактний тридверний кросовер у яскравій гамі кольорів. На вибір запропонують як мінімум п’ять кольорів кузова: чорний, білий, рожевий, помаранчевий і зелений.

Нагадаємо, в Україні Suzuki Jimny доступний за ціною від 883 000 грн.


Не пропустіть