На ринок виходить здешевлена версія популярного седана Ford Mondeo з 1,5-літровим мотором (Фото)

Ford Mondeo пішов з багатьох ринків, але в Китаї ця модель, як і раніше, продається і має непоганий попит: на місяць там купують близько 7 тисяч авто. Місцеві ЗМІ пишуть, що вибір на користь цієї моделі роблять ті, кому потрібний автомобіль за принципом «дешево та сердито».

Сердито – це про зовнішній вигляд седана, який виглядає виграшно на тлі японських аналогів на кшталт Toyota Camry і Honda Accord. Дешево, звісно ж, про ціну: Mondeo до останнього часу продавався в Китаї лише з моторами об’ємом 2,0 літра, а 26 червня офіційно представлять версії з 1,5-літровими моторами (звичайним і у складі гібридної силової установки), які виявляться ще дешевшими. Видаватимуть вони близько 190 к.с., що цілком відповідає потужності базових версій конкурентів.

Mondeo – один із найбільших седанів у своєму класі. Габарити становлять 4935 х 1875 х 1500 мм при довжині колісної бази 2945 мм.

За 2,0-літровий Mondeo у Китаї просять від 22,2 тис. доларів, а вартість версії з 1,5-літровим мотором, за оцінками місцевих ЗМІ, не перевищить 20,5 тис. доларів.


Не пропустіть