Український виробник представив сучасну аварійну майстерню на колесах (Фото)

Завод комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» представив на виставці Комунтех-2023 шість одиниць різнофункціональної техніки. Про це повідомили у пресслужбі підприємства.

Зокрема український виробник представив аварійну майстерню АТ АМ-0102 на шасі DAYUN CGC1100 та екскаватор-навантажувач XCMG WZ 30-25.

Як зазначається, аварійні майстерні АТ АМ-0102 на шасі DAYUN CGC1100 необхідні для запобігання надзвичайним ситуаціям під час проходження опалювального сезону, для швидкої ліквідації можливих аварійних ситуацій на котельнях підприємства, які розташовані на значній відстані одна від одної тощо. Ці машини призначені для доставки персоналу та обладнання до місць проведення ремонтно-відновлювальних робіт.

Автомобілі оснащені сучасним обладнанням, завдяки чому комунальники зможуть оперативно усувати пориви та інші аварії на тепломережах та мережах водопостачання.

Сучасний фургон має пасажирський та вантажний відсік. У пасажирському відсіку встановлені рундуки з підголівниками, кількість місць для сидіння – 4 шт., які обладнані однопасовими ременями безпеки. Є також відкидна стільниця. Пасажирський відсік має систему опалення від автономного дизельного обігрівача салону, потужністю 2 кВт.

Модель заснована на шасі DAYUN CGC1100 із новою комфортною кабіною колісної формули 4×2.  Автомобіль комплектується дизельним двигуном потужністю 150 к.с. та 6-ти ступеневою КПП. У комплектації також застосовані агрегати відомих світових виробників Bosch, Wabco, ZF.


Не пропустіть