Продаж авто з пробігом: максимальна вигода і нуль ризиків разом із автохолдингом GM GROUP

Купівля вживаного авто – нерідко чималий ризик для покупця. Завжди є ймовірність натрапити на недобросовісного продавця – придбати машину з прихованим дефектом (або й кількома) , скрученим пробігом абощо. Як же не піймати облизня в такій відповідальній справі й не купити кота в мішку? Відповідь видається очевидною – потрібно ретельно перевірити кожен аспект уподобаного ТЗ. Але можна вчинити ще простіше – довірити цю клопітку роботу професіоналам (тим паче якщо потенційних варіантів декілька, а часу та інших ресурсів у вас обмаль), а потім вибрати оптимальний.

Свої послуги в цьому напрямі пропонує холдинг GM GROUP. Компанія добре відома серед автомобілістів із різних регіонів України як надійний дилер найпопулярніших марок іноземних автомобілів, а її пропозиції охоплюють, зокрема, і вживані авто.

Безпечна купівля перевірених авто з пробігом – швидко та вигідно в GM GROUP!

Саме довіра клієнтів – найвища цінність холдингу, тому холдинг докладає усіх зусиль, щоб надавати майбутнім автовласникам тільки найкраще. Так, запропоновані компанією автомобілі:

  • пройшли комплексну діагностику на сучасному обладнанні на базі СТО того чи іншого дилерського центру холдингу;
  • повністю справні технічно, про що свідчить сертифікат перевірки;
  • мають чесний пробіг та історію обслуговування, які були ретельно перевірені;
  • юридично «чисті»;
  • пройшли якісну передпродажну підготовку (мийка, хімчистка салону, полірування кузова) і готові до експлуатації – сідайте та рушайте!

Крім того, GM GROUP надає гарантію на авто з пробігом, котра залежить від його віку та наявного пробігу. Це вкотре доводить, що компанія усвідомлює неабияку відповідальність перед своїми клієнтами і по-справжньому зацікавлена в тому, щоб зробити їхнє життя простішим, зручнішим і комфортнішим.

Каталог вживаних авто з гарантією представлено на сайті www.mymycars.com. Переходьте та робіть вигідні покупки разом з надійним партнером – компанією GM GROUP!