Стало відомо, коли розпочнуться продажі нової Toyota Camry

Незважаючи на те, що компанія Toyota вже представила нову Camry, дату початку продажів не розкрили, також немає даних про те, коли почнуть приймати попередні замовлення. Тим часом, китайський ресурс Autohome поділився деякими подробицями щодо цього.

Як повідомляється, у Китаї продаж Camry дев’ятого покоління стартує не раніше березня 2024 року. Замовлення, ймовірно, почнуть приймати у лютому наступного року під час так званого «весняного фестивалю» – свят, присвячених китайському Новому році (10 лютого 2024 року).

Ще один цікавий факт: у Піднебесній Camry отримає три версії, хоча на момент анонсу йшлося про два варіанти зовнішнього оформлення. Відомо, що свої варіанти дизайну будуть у бензинового варіанта з 2,0-літровим двигуном і гібрида на базі 2,5-літрового двигуна. А під третім варіантом, можливо, мають на увазі додатковий стайлінг пакет, зазвичай такі пропонуються за доплату.

Зазначимо, Toyota Camry — один з найбільш продаваних легкових автомобілів у світі. З 1997 по 2007 рік, за винятком 2001 року, седан був найбільш продаваним легковим автомобілем на ринку США.


Не пропустіть