Новий Renault Duster показали на відео

Рекламне відео, на якому показаний кросовер Dacia Duster, потрапило до Мережі. Так, ролик із автомобілем був опублікований на YouTube-каналі румунського видання Autolatest.

Судячи з відео, машина отримає агресивний дизайн в стилі моделі Bigster. Автомобіль обладнають Y-подібною передньою світлодіодною оптикою, рельєфним капотом, масивними колісними арками, спеціальними пластиковими накладками на кузов. Також новий Duster укомплектують двоколірними колісними дисками та V-подібними ліхтарями. Дорожній просвіт у машини – 217 мм.

Нове покоління Duster збудували на сучасному шасі CMF-B. Як стверджують румуни, на відео представлена гібридна модифікація кросовера. За неофіційними даними, такий автомобіль отримає 1,6-літровий бензиновий двигун та електродвигун. Сумарна потужність такої версії становить 140 кінських сил.

Очікується, що базовим двигуном Dacia Duster буде трициліндровий силовий агрегат об’ємом всього 1 л з турбонаддуванням. Причому такий агрегат зможе працювати як на бензині, так і газі. Також клієнтам запропонують машину з 1,2-літровим бензиновим турбомотором потужністю 130 кінських сил. Привід повний.

Нагадаємо, кросовер Renault Duster є однією із найпопулярніших моделей на ринку нових авто України.


Не пропустіть