Представлено єдиний у світі 9-місний позашляховик на базі Ford F-250 (Фото)

Тюнери представили позашляховик MegaRexx SVN, побудований на базі Ford F-250 Super Duty Crew Cab Lariat Ultimate 2023 року.

За словами творців машин, це єдиний у своєму роді позашляховик з алюмінієвим дахом ручної роботи, нестандартним бічним склом і панорамним люком.

Автомобіль оснащений посиленими бамперами, бічними підніжками із електроприводом та додатковими фарами. До списку оснащення увійшли розширювачі крил Bushwacker і матово-чорні 18-дюймові колеса, взуті в 37-дюймові позашляхові шини, 4,5-дюймова підвіска Icon Vehicle Dynamics Stage 3, нові важелі радіусу, високі подвійні.

У салоні можуть розміститися до дев’яти осіб. Щоб пасажирам третього та четвертого ряду було комфортно, модель оснастили другою системою клімат-контролю від Vintage Air, а також чотирма додатковими динаміками та сабвуфером.

Рушійною силою авто є 6,7-літровий турбодизельний мотор V8 потужністю 500 к.с. із крутним моментом 1625 Нм. Двигун поєднується із 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач і системою повного приводу.

Вартість унікального позашляховика поки що не повідомляється.


Не пропустіть