У популярних моделей Nissan виявили дефект двигунів

Управління з розслідування дефектів США (US Office of Defects Investigation, ODI) оголосило про початок розслідування, яке зачепить понад 450 тис. автомобілів Nissan. Йдеться про дефекти двигунів.

Проблемні мотори встановлювали на Nissan Altima, що випускався з 2019 по 2023 рік, та Nissan Rogue (X-Trail) 2021-2023 років випуску. Також потенційно дефективні агрегати встановлювали на кросовер Infiniti QX50, випущені в 2019-2023 роках, і QX55, випущені в 2022 та 2023 роках.

«Nissan Group прагне забезпечити безпеку наших клієнтів і тісно співпрацює з NHTSA [Національне управління безпеки дорожнього руху] у проведенні цього розслідування», – йдеться у повідомленні.

Йдеться про 1,5-літровий трициліндровий мотор із турбонаддуванням та 2,0-літровий чотирициліндровий турбодвигун. Обидва двигуни – зі змінним ступенем стиснення і є підозра, що саме з цією системою можуть бути проблеми.

ODI починає попереднє розслідування на підставі шести повідомлень про несправності: три виникли на Nissan Rogue з трициліндровим двигуном, два на машинах Infiniti, один – на Altima.

Раніше Nissan представив оновлену версію гібрида Note.


Не пропустіть