Renault вивела на ринок новий бюджетний кросовер (Фото)

Компанія Renault оголосила ціни на кросовер Kardian та відкрила прийом замовлень у Бразилії, де ціна на новинку коливається від 22,8 до 26,8 тис. доларів.

Цей компактний п’ятидверний автомобіль позиціонується як новий міський SUV сегменту B. Насправді ж це модифікований крос-хетч Dacia Sandero Stepway третього покоління.

Модель побудована на новій модульній платформі, ймовірно, на модернізованій CMF-B. Зовні Kardian відрізняється від нового Sandero передньою та задньою частиною. Довжина автомобіля складає 4119 мм, що на 20 мм більше, ніж європейська версія Sandero Stepway. Колісна база залишилась такою самою – 2604 мм.

На бразильському ринку Renault Kardian буде доступний лише з турбованим трициліндровим двигуном 1.0 TCe, який працює як на бензині, так і на етанолі. Потужність агрегата – 125 к.с. та 220 Нм крутного моменту. Двигун поєднується із шестиступінчастою роботизованою коробкою передач. Привід лише передній.

Новинка доступна у трьох комплектаціях: Evolution, Techno та Premier Edition. Базова комплектація включає 16-дюймові диски, світлодіодні фари, рейлінги на даху, 7-дюймовий екран в приладовій панелі, мультимедійну систему з 8-дюймовим сенсорним екраном, клімат-контроль, паркувальні датчики, камеру заднього огляду, ESP, круїз-контроль та функцію старт-стоп.


Не пропустіть