В Україні презентували найкращий Міжнародний фургон 2017 року (Фото)

У Києві 7 вересня відбулася всеукраїнська прем’єра автомобіля Volkswagen Crafter наступного покоління, удостоєного почесного звання International Van of the Year 2017.

Рівно рік тому на автосалоні IAA 2016 Ганновері Volkswagen Crafter наступного покоління був оголошений переможцем престижного конкурсу «Міжнародний фургон 2017 року».

І ось у вересні 2017 року компанія «Порше Україна», офіційний імпортер Volkswagen, представив новинку і на вітчизняному ринку.

Новий Volkswagen Crafter отримав такий високий титул не випадково. Вперше в сегменті розвізних автомобілів до 3,5 т машина оснащується електромеханічним підсилювачем керма. Це підвищило комфорт і дозволило встановити різні електронні системи допомоги водієві.

Фургон пропонується з трьома варіантами по довжині і стремено по висоті. А якщо враховувати різні типи кузова і довжини обвісів, то загальне число варіантів досягає 69. Максимальний корисний об’єм фургона досягає 18 кубометрів.

Для Volkswagen Crafter розроблений дволітровий турбодизель. В Україні він буде доступний поки у версії 140 к.с. Максимальний крутний момент в 340 нм досягається в найширшому діапазоні оборотів – від 1600 до 2250 в хвилину. Коробка переїду – механічна, 6-ступінчаста.

Поки в Україні машина доступна тільки з переднім приводом, проте до кінця 2017 го – початку 2018 року в нас можна буде замовити також задньопривідні і повноприводні 4MOTION версії. З’явиться і 8-ступінчаста автоматична коробка передач.

Новий Volkswagen Crafter оснащується численними системами активної безпеки. Це і система проти бокового вітру і система допомоги на підйомі, адаптивний круїз контроль, система стабілізації і система підтримки заданої дистанції з функцією автоматичного екстреного гальмування в міських умовах.

Представлений в Києві на презентації Volkswagen Crafter фургон в подовженому виконанні (корисним об’ємом 14,4 м куб.), Зі 140-сильним турбодизелем пропонується за 1 011 985 грн.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть