Топ-9 найнадійніших позашляховиків 2020 року, які не бояться розбитих доріг (Фото)

Тематичний ресурс HotCars представляє рейтинг найбільш довговічних та надійних SUV (кросоверів і позашляховиків) серед тих, які ви можете придбати у 2020 році – від недорогих «робочих конячок» до розкішних сімейних шатлів.

Сучасний асортимент позашляховиків зумовлений постійно змінюваними смаками та вимогами клієнтів. Був час, коли позашляховики оцінювали, виходячи лише з їхніх можливостей на бездоріжжі. Однак сьогодні запити змінилися і потенційний покупець думає не тільки про майстерність свого транспорту поза асфальтом. Тепер машини повинні бути придатними для міської їзди, мати досить високий рівень комфорту і надійності, щоб гарантувати безпроблемну експлуатацію. Виробники автомобілів відреагували на це, і зараз у нас є безліч SUV, які поєднують різні рівні вищезгаданих якостей.

Деякі автовиробники знайшли виграшну формулу, і їх продукція часто входить до числа найсуворіших «4×4» на сьогоднішньому ринку. MMR наводить 9 найнадійніших позашляховиків 2020 року за версією HotCars, які не бояться розбитих доріг

Subaru Outback

Причина, чому Outback випускається приблизно з 1995 року, цілком очевидна – це одна із найпопулярніших моделей компанії. Популярний універсал підвищеної прохідності перебуває уже в шостому поколінні і має все необхідне, щоби підходити як для їзди по гладкій асфальтовій дорозі, так і по пересічній місцевості.

В останній генерації Subaru Outback є кращим, ніж будь-коли, і оснащений повним приводом у базовій комплектації. Ви також отримаєте потужніші варіанти двигуна та вертикально скомпоновану інформаційно-розважальну систему, яку модернізували відповідно до сучасних вимог.

Honda CR-V

CR-V є одним і лідерів класу, коли йдеться про середньорозмірні кросовери. Дана модель дебютувала у 1995 році і тоді ж завоювала титул «автомобіль року». Honda постійно працювала над тим, щоб утримувати машину попереду конкурентів. Сучасніші покоління моделі мають пристойну паливну економність та ідеально підходять для міжміської їзди.

Салон також є достатньо просторим для сім’ї з п’яти людей, в ньому є багато місць для зберігання різної поклажі. Як типовий кросовер, CR-V добре себе почуває на асфальті, але не найкращий вибір для бездоріжжя. Залишається фактом те, що знайти кращий автомобіль з подібним рівнем довговічності та ліквідності – складно.

Ford Expedition

Ford Expedition входить до числа найкращих повнорозмірних позашляховиків на сьогоднішньому північноамериканському ринку та спирається на ряд факторів, щоб не відставати від конкурентів. Зокрема, модель можна замовити із стандартною або подовженою довжиною кузова, залежно від потенційного використання та рівня комплектації.

Expidition також пропонує величезний простір для багажу, спроможність буксирувати причіп вагою до 4180 кг і, як опцію, 8-місний салон. Навіть у базовій комплектації Ford Expidition може впоратися з деякими формами бездоріжжя, однак, є спеціально розроблений офроуд-пакет, який збільшує шанси на успішність таких подорожей.

Jeep Wrangler

Jeep Wrangler веде запеклий бій із недавно оприлюдненим Ford Bronco, але поки що Jeep все ще залишається іконою американських позашляховиків. Конкретно модель Wrangler дебютувала 1987 року і з того часу кожне наступне покоління продовжує пропонувати цінності та досягнення попереднього.

Wrangler завжди був неймовірно спроможним на бездоріжжі, а модель 2020 року на додачу отримала низку удосконалень, які роблять її більш легкою у керуванні на шосе і в місті. Це робить Jeep Wrangler універсальнішим, ніж будь-коли раніше.

Chevrolet Suburban

Chevrolet Suburban це модель, час безперервного виробництва якої є одним із найдовших серед всіх машин, що продаються сьогодні. Вперше він був випущений в 1935 році і зараз перебуває у своєму дванадцятому поколінні. General Motors постійно успішно адаптував кожне з них до тенденцій в автомобільній промисловості, тож останнє покоління відповідає усім вимогам 2020 року.

Міцний рамний позашляховик має достатньо вантажного простору та величезний салон, останній може вміщати до дев’яти людей. З надійністю у Шевроле також все в порядку: існує історія про екземпляр під час війни в Перській затоці, який продовжував працювати навіть після 5 кульових отворів у блоці двигуна.

Toyota 4Runner

Звіт iSeeCars за 2020 рік визначив Toyota 4Runner найкращим великим позашляховиком серед транспортних засобів, які, ймовірно, проїдуть без суттєвих поломок 320 000 км. 4Runner – один із найміцніших позашляховиків конструкцією кузова на жорсткій рамі, яка має велике значення в умовах бездоріжжя.

Зрозуміло, що їзда по асфальтовій дорозі таким автомобілем не є такою ж легкою, як у кросоверів. Навіть після останнього оновлення 4Runner посередньо керується і споживає багато палива. Однак ці слабкі сторони більш ніж компенсуються довговічністю автомобіля, високою вартістю повторного продажу та простотою обслуговування.

Land Rover Defender

Не бракувало похвали новому Land Rover Defender, який дебютував недавно. У 2020 році Land Rover представив повністю реінкарнований автомобіль, але все-ж зумів зберегти імідж, створений моделями попереднього покоління. Дух оригінального Дефендера все ще лежить в основі сучасної машини, це твердий позашляховик, який може знущатися з більшості пересічених рельєфів.

Однак, виїдьте на дорогу, і ви будете здивовані тим, наскільки невимушено почувається Defender на асфальті. Зазвичай критичні журналісти Top Gear були настільки вражені автомобілем, що дали йому оцінку 9 із 10 ; майже нечувано для позашляховика.

Mercedes-Benz G-class

Gelandewagen або «кубик» продовжує тримати статус одного з найбільш універсальних позашляховиків на ринку. Це не є так легко, особливо враховуючи, що перший G-wagen дебютував ще у 1979 році і з того часу здебільшого зберіг свою основну конструкцію і форму. Це також один з найдорожчих позашляховиків. G-class насправді грає поза всіма сегментами і прямих конкурентів у нього немає.

Для другого покоління у 2020 році двигун V8 доступний у вигляді двох різновидів, потужніший із яких виробляє 577 к.с. у версії G63 AMG. Mercedes-Benz також пропонує програму G-Manufaktur, яка відкриває для G-класу широку програму індивідуалізації.

Toyota Land Cruiser

Згідно з доповіддю, опублікованою iSeeCars, Toyota Land Сruiser очолює список повнорозмірних позашляховиків, які найімовірніше досягнуть і перевищать пробіг в 320 000 км без суттєвих поломок. Такий висновок був зроблений після дослідження майже 16 мільйонів автомобілів, проданих станом на 2019 рік. Toyota вже давно завоювала репутацію надійних авто, і ця новина не є великим сюрпризом.

У моделей Land Сruiser 2020 року не повинно виникнути проблем із продовженням цієї тенденції, оскільки їх сильні сторони включають вражаючу якість зборки та підтягнутий до сучасних запитів інтер’єр, що відповідає пропозиціям прямих конкурентів.

Джерело HotCars

Не пропустіть