В Україні «засвітився» дуже рідкісний і крутий Jaguar – коштує дорожче 5.5 млн (Фото)

У Києві зняли неймовірний Jaguar XE SV Project 8. Заряджений седан Ягуар дуже рідкісний – його випустили лімітованою серією з усього 300 машин вартістю 170 тисяч євро (понад 5 мільйонів 500 тисяч гривень за актуальним курсом), пише «ТопЖир».

Спорт-седан Jaguar XE SV Project 8 – екстремальний конкурент Alfa Romeo Giulia QV, BMW M3 і Mercedes-AMG C63. Тільки на відміну від всіх їх, він заточений під трек. Свого часу автомобіль навіть побив рекорд кола на Нюрбургринзі серед седанів – проїхав коло за 7:23,1.

Над Jaguar XE SV Project 8 попрацювали фахівці спортивного підрозділу SVO. Під капот встановили п’ятилітровий компресорний V8 на 600 к.с. і 700 Н∙м.

Розгін до сотні займає 3,7 с, а максимальна швидкість складає 322 км/год. Це один з найшвидших Jaguar в історії, швидше тільки знаменитий суперкар Jaguar XJ220.

В арсеналі Project 8 – повний привід і карбоново-керамічні гальма. Крім того, в SVO повністю перебрали підвіску і додали адаптивні амортизатори.

Ну і дизайн – Jaguar XE SV Project 8 виглядає дуже круто. Агресивна передня частина, обвіс, величезне антикрило і яскравий окрас відразу привертають увагу до авто. У салоні встановлені спортивні крісла.


Не пропустіть