Посол Таджикистану в Україні їздить на позашляховику Bentley Bentayga (Фото)

Останні кілька днів ми то і робили, що писали про Bentley Bentayga в Україні – вже дуже багато розвелося на дорогах нашої країни примірників найдорожчого в світі позашляховика. Сьогодні ж ми знову повертаємося до цієї теми. Однак якщо раніше ми писали про тих Бентайгах, що належать українцям, то в цьому випадку мова йде про машини з іноземними та дипломатичними номерами.

img_4427

Так, на одному з них, судячи з усього, їздить громадянин Швейцарії. Хоча не факт, що це іноземець, враховуючи, що у нас є люди, які мають кілька громадянств. На другому ж позашляховику, за даними ТопЖир, пересувається посол Таджикистану.

img_4423

Таким чином, якщо врахувати ще і ці автомобілі, то вже зараз в Україні їздить як мінімум 8 позашляховиків Bentley Bentayga, не рахуючи машин, про які ми не знаємо, і тих, що чекають своїх покупців у дилерів. І це при тому, що весь тираж кросовера на цей рік (кілька сотень) вже розпроданий, а вартість автомобіля стартує з позначки 230 тис. Доларів (в Україні ж ціна Bentley Bentayga ще більше – від 300 тис. Доларів).


Не пропустіть