Ford змусить пасажирів тримати свої поради при собі

Американський виробник вважає, що фірмова система Co-Pilot360 допоможе захистити водіїв від дратівливих коментарів ззаду і зробити водіння більш безпечним.

В рамках спільного дослідження Ford і соціолога з США Джесс Карбин з’ясували, що 68% водіїв вважають, що сучасні електронні асистенти в автомашинах здатні заспокоїти надто настирливих пасажирів з задніх сидінь, які постійно роздають недоречні поради, що, безсумнівно, позитивно позначиться на спокої водія і, відповідно, на рівні безпеки поїздок.

Сучасні інтелектуальні технології допомоги водієві допомагають зменшити ризик зіткнень і підвищити впевненість водія в екстрених ситуаціях. На думку американського соціолога, так звані «водії з задніх сидінь» приносять справжнім водіям більше шкоди, ніж користі.

«Для багатьох водіїв постійні непрохані поради від пасажирів – це навіть не роздратування, це справжній стрес», – зазначає Карбин.

Комплекс Ford Co-Pilot360 під час їзди допомагає заднім пасажирам знайти спокій і перестати докучати водієві часом зовсім недоречними підказками та рекомендаціями, що, безсумнівно, зробить атмосферу в салоні менше напруженою, і це піде на користь всім членам «екіпажу».


Не пропустіть