Продемонстрували пікапи Chevrolet, що пролежали в океані майже 2 роки (Фото)

У червні 2018 року зі судна YM Efficiency біля узбережжя Австралії випадково впали 81 контейнер. До недавнього часу вони так і залишалися лежати під водою. Але минулого тижня 10 контейнерів були підняті з глибини приблизно 120 метрів приблизно в 25 кілометрах від берега Ньюкасла.

Серед товарів в цих контейнерах була пара пікапів Chevrolet Silverado, обидва призначалися для Австралії. Тепер вони відправляться на смітник після того, як 22 місяці пролежали в солоній воді.

Пікапи були імпортовані з США. Якби все пішло за планом, їх би чекала трансформація з лівого на праве кермо, щоб відповідати австралійському дорожньому законодавству.

Згідно з поточним обмінним курсом, і з огляду на високу ціну доставки, ціна кожного пікапа Chevrolet 2018 року становила приблизно 150 000 австралійських доларів ($ 95 500).

«Очевидно, що падіння на глибинe 120 з гаком метрів під водою, а потім жорстке приземлення на дно залишило свої сліди на автомобілях», – сказав Скотт Вілсон, менеджер Австралійського Управління Центру Безпеки. «Всі вікна в них теж були опущені, тому вони були повністю у воді і просто гнилі».

«Сморід, який виходить з цих контейнерів, просто жахливий», – сказав Вілсон.

Інші підняті з дна контейнери були заповнені шинами, сталлю, міддю і іншими матеріалами, які тепер повинні бути перероблені. Що стосується пікапів, то працівникам належить розділити їх на деталі, а потім впорядкувати за відповідними контейнерами і відправити на переробку.


Не пропустіть