Універсал Skoda Octavia отримав гідного конкурента з Китаю (Фото)

Компанія General Motors і китайський автогігант SAIC показали новий універсал Baojun RC-5. Новинка, створена на інноваційній модульної R-платформі, стане прямим конкурентом Skoda Octavia. Нагадаємо, в квітні виробник представив Baojun RC-5 в кузові ліфтбек.

Салон китайського автомобіля може похвалитися оригінальною передньою панеллю, двохспицевим кермом з планкою, а також віртуальною “приборкою”, яка візуально поєднана з значним тачскріном мультимедійного комплексу, в стилі Mercedes-Benz GLE нової генерації.

Габарити універсалу становлять: у довжину – 4 685 мм, ширину – 1 806 мм і висоту посилання – 1 485 мм, розмір колісної бази досягає 2 700 мм. Під капотом моделі встановлюється безальтернативна 1,5-літрова турбочетвірка потужністю 147 к.с. в поєднанні з 6-діапазонною механікою або варіатором. Привід передбачений виключно передній. Витрата палива в змішаному циклі, за заявою виробника, відповідає 6,2 літра на 100 км шляху.

Уже в базовій версії Baojun RC-5 оснащується: ABS, системою курсової стійкості і антипробуксовочною системою, двома подушками безпеки, а також датчиками парковки ззаду. У топовому виконанні доступні клімат-контроль, цифрова “приборка”, візуально поєднана з інформаційно-розважальним комплексом, камери кругового відеоогляду, обробка салону шкірою, скляний дах з люком і функція управління системами авто зі смартфона.

Ліфтбек і універсал Baojun RC-5 повинні з’явитися на ринку Піднебесної влітку нинішнього року.


Не пропустіть