Популярні Duster, Sandero і Logan отримали ГБО із заводу

Dacia стала першою автомобільною маркою, що пропонує біпаливні варіації своїх моделей з заводу.

У Великобританії вже доступні для замовлення біпаливні Dacia Duster, Sandero і Logan з приставкою TCe 100 Bi-Fuel в назві. Вони оснащуються 1,0-літровим турбованим 2-паливним двигуном, який може працювати як на зниженому газі, так і на бензині.

Ця компанія стала першою на ринку, яка пропонує покупцям транспортні засоби з таким силовими установками. В даний час вже доступні для замовлення автомобілі Dacia Duster, Sandero і Logan з біпаливними двигунами.

Транспортні засоби мають в своєму арсеналі силові агрегати, здатні працювати на бензині або на зрідженому газі. Фахівці позитивно поставилися до появи цих новинок. Багато хто відзначає, що у таких двигунів дуже пристойний крутний момент, в режимі роботи на зрідженому газі.

Ще однією позитивною особливістю цих транспортних засобів є, на думку, в тому числі і компанії Dacia, що двигуни автомобілів можуть на ходу перемикатися з роботи на одному виді палива на інший. Без дозаправки автомобілі можуть пройти шлях довжиною майже в 1000 кілометрів. Під час пересування на газі також знижуються викиди шкідливих речовин в атмосферу.


Не пропустіть