Mercedes-Вenz розсекретив особливості нового S-class (Фото)

У мережі був опублікований офіційний тизер, який демонструє особливості салону нового S-class. Нагадаємо, що офіційна презентація транспортного засобу відбудеться вже через 2 дні.

Уже відомо, що від попередньої версії нова буде відрізнятися великими повітрозабірниками, які розташовуються на передньому бампері, а також звуженою світлотехнікою, що відповідає сучасним тенденціям авторинку. Що стосується інтер’єру, то дані про серйозні зміни в ньому з’явилися ще кілька тижнів тому, але тільки зараз ми можемо говорити, які саме рішення використовує торгова марка.

Оновлений автомобіль отримає салон з об’єднаними в один модуль дисплеями цифрового екрану мультимедіа і віртуальною приладовою панеллю. У верхній частині самого планшета буде відображатися вся інформація про поточний час. Нижня частина тачскріну призначена для управління системи мультимедіа, а також навігацією.

Якщо вірити витоку інформації, то автомобіль буде працювати за рахунок електрифікованих силових установок, а в базове оснащення входитимуть кілька просунутих асистентів для водія.


Не пропустіть