У продажі з’явився бюджетний аналог Jeep Wrangler (Фото)

Позашляховик Beijing BJ40, який називають «піратським» Wrangler, на китайському авторинку знають досить давно: перші екземпляри SUV з’явилися у місцевих дилерів ще в 2013-му. Тепер же марка запропонувала клієнтам спецверсію BJ40.

У дешевого аналога Jeep Wrangler з Китаю з’явилася нова стильна версія. Йдеться про позашляховик Beijing BJ40, який тепер можна придбати у виконанні Rainforest Crossing Edition.

Таке авто відрізняється від попередника зміненою зовнішністю, а також поліпшеними позашляховими характеристиками. Так, спецверсія Beijing BJ40 отримує габаритні металеві бампери, ефектні пластикові розширювачі колісних арок, захист днища, а також тоновані легкосплавні диски з широкою гумою.

Кліренс підріс – для цього інженерам довелося доопрацювати підвіску. За доплату позашляховик оснастять зручним багажником на даху, шноркелем і лебідкою.

У рух позашляхову версію призводить 231-сильний турбомотор на 2,3 літра, що працює в зв’язці з 6АКПП і системою повного приводу. Перелік оснащення, доступного для новинки, досить різноманітний: від мультимедіа з витаючим сенсорним екраном до шкіряної обробки.


Не пропустіть