Honda представила оновлений Civic 2025 модельного року (Фото)

Honda офіційно представила Civic 2025. Автомобіль отримав злегка оновлене «обличчя» (радіаторна решітка стала більшою, дещо видозмінився передній бампер, задня оптика тепер затемнена), але головне нововведення – під капотом.

Honda каже, що Civic 2025 – найпотужніша машина за всю історію моделі, якщо тільки не брати до уваги версії Type-R. Все через нову гібридну силову установку: вона побудована навколо 2,0-літрового бензинового мотора, що працює за циклом Аткінсона. ДВЗ доповнено двома електромоторами. Загальна потужність системи – 200 к.с (крутний момент – 315 Н·м). Нова силова установка не тільки потужніша за 1,5-літровий турбомотор, але ще й економічніша: заявлена ​​витрата – всього 5,65 л/100 км.

Гібрид отримав систему рекуперації енергії при гальмуванні та доопрацьовану підвіску. Автовиробник заявив, що гібриди – найтихіші Civic із усіх версій машини. Гібриди отримали акустичну систему з 12 динаміками та медіасистему з 9-дюймовим екраном, у версії Sport Touring Hybrid вперше для Civic запропоновано сервіси Google.

Honda Civic 2025 з’явиться у дилерів у США у червні, тоді ж оголосять ціни. Гібридних комплектацій дві – Sport Hybrid та Sport Touring Hybrid, версій із звичайним бензиновим мотором (2,0-літровим) теж дві – LX та Sport.


Не пропустіть