Складено список машин з найбільш просунутою електронікою (Фото)

Американське видання Wards Auto назвало 10 лауреатів премії 2020 Wards 10 Best UX.

Премія 2020 Wards 10 Best UX оцінює зручність використання електронних систем автомобіля, іншими словами User Experience. Так, в десятку кращих потрапили в основному кросовери для американського і європейського ринків. Як показники оцінювалися зручність підключення смартфона до мультимедійної системи, можливості сенсорних екранів, голосове керування, системи контролю сліпих зон і багато іншого.

Таким чином, в список потрапив Audi Q7 – експерти оцінили зручність використання трьох сенсорних екранів, за допомогою яких можна управляти абсолютно будь-якими функціями кросовера. BMW X7 також виявився в добірці за відмінне голосове управління і контролер iDrive, а крім того функція мультимедійної системи, яка підлаштовується під настрій і стан водія і здатна автоматично включити енергійну або спокійну музику і переналаштувати колір підсвічування салону.

Кросовер Ford Escape опинився в десятці за красиву графіку мультимедійної системи і дуже чіткі екрани з високою роздільною здатністю. Chevrolet Trailblazer потрапив в список завдяки наявності ряду зручних функцій навіть в базовій комплектації і відмінному призначеному для користувача інтерфейсу. Єдиний седан в рейтингу – Hyundai Sonata, виявився в списку через невисоку ціну і високий рівень оснащення.

Крім вищевказаних моделей в десятку потрапили Kia Seltos з 10-дюймовим екраном і інтуїтивним інтерфейсом. Mercedes-Benz CLA з навігаційною системою з доповненою реальністю. Subaru Legacy – за систему, яка розпізнає обличчя водія і автоматично підлаштовує під нього посадку і температуру повітря. Toyota Highlander зайняв своє місце в десятці завдяки голосовому управління і продуманій ергономіці салону. І, нарешті, Volkswagen Atlas Cross Sport – як завжди все зроблено на найвищому рівні, а необхідні функції знаходяться там, де їх чекаєш знайти.


Не пропустіть