Гібридний Ferrari V6 помічений на тестах (Фото)

Італійська компанія почала випробування спортивної моделі на гоночній трасі в Фьорано.

З 2014 року F1 змінила свої правила, щоб використовувати більш компактні гібридні силові установки V6 з турбонаддувом. Крім можливої ​​спроби покінчити з домінуванням Red Bull, цей вид спорту хотів виробляти більш екологічно чистий продукт, одночасно розвиваючи дорожні технології.

Фьорано – це тестовий майданчик італійського автовиробника недалеко від Маранелло, Італія. Траса, збудована в 1972 році в якості випробувального полігону для автомобілів Ferrari, має безліч різних поворотів, що імітують різні гоночні треки по всьому світу.

Судячи з звукової доріжки в опублікованому відео, тестовий прототип не отримав турбований V8 488. Експерти припускають, що виведена на випробування модель оснащена гібридним силовим агрегатом на базі V6.

Якщо поглянути на фари, то передня панель здається дуже схожою на панель F8 Tributo. З огляду на всі обставини, Ferrari добре попрацювала, приховавши решту автомобіля камуфляжем. Зазвичай виробники використовують спеціальну плівку для своїх тестових автомобілів, але цей зразок отримав щось інше.

Про динаміку автомобіля судити зі шпигунських матеріалами складно, але все виглядає відносно контрольованим – навіть на деяких швидкісних поворотах автомобіль повертає рівно.