Експерти назвали ТОП-3 найбільш комфортних седана преміум-класу (Фото)

Преміальні седани можуть не мати кращої в класі керованості або приголомшливих динамічних характеристик, однак вони зобов’язані запропонувати водієві та пасажирам високий рівень комфорту під час поїздки. Саме показники комфорту часто стають ключовими при виборі тієї або іншої моделі. Саме з цієї причини експерти вирішили назвати ТОП-3 кращих з точки зору комфорту седанів в сегменті.

Відкриває список розкішний седан Genesis G70. Фахівці південнокорейської компанії Hyundai зробили все, щоб запропонувати ринку сучасне, високотехнологічне і максимально комфортне авто. Зручність пасажирів заднього ряду, а також комфортне крісло водія з 8-позиційними настройками – все це гарантує, що під час поїздки кожен, хто знаходиться в салоні автомобіля, буде отримувати від процесу тільки задоволення. З додаткових можливостей моделі експерти відзначають сучасну мультимедійну систему, проекцію приладової панелі на вітрове скло, а також систему кругового відеоогляду. На рівні знаходиться і безпека, що також є обов’язковою умовою для автомобілів такого класу.

Друге місце дісталося японському седану Lexus LS. Взагалі, підкреслюють фахівці, інженери концерну Toyota, яким і належить марка Lexus, знають толк в створенні зручних і комфортних машин. Що ж стосується Lexus LS, то в ньому реалізована система підігріву сидінь, вібромасаж всіх крісел, а пасажирські місця ззаду і взагалі виглядають, як щось неймовірне і розраховане на найвимогливіших пасажирів. Зрозуміло, присутня в салоні автомобіля і першокласна акустика, насолоджуватися якій можна навіть на вибоїстих дорогах, тим більше, що адаптивна підвіска з електронним керуванням згладить будь-які нерівності.

Замикає рейтинг Mercedes S-Class – визнаний лідер зазначеного сегмента автомобільного ринку. І мова не тільки про авторитет німецького бренду, але і в цілому наборі об’єктивних чинників. Окремо фахівці відзначають унікальний режим роботи підвіски Mercedes S-Class, завдяки якому люди в салоні не відчують не тільки ям і вибоїн на дорозі, але навіть кренів під час проходження автомобілем крутих поворотів.


Не пропустіть